Uw video

Ik wil u even bedanken voor het feit dat u onze exclusieve video wilt bekijken. U kan de video direct bekijken door naar onder te scrollen.

Ondertussen wil ik graag even gebruik maken van het moment om mij voor te stellen.

Ik ben Emiel en beheer de website en berichten voor Dekafire.

Hierboven ziet u een foto van mij. Normaal gesproken plaats ik niet gauw foto's van mijzelf, maar ik begrijp dat u graag een gezicht wilt bij de persoon die tegen u praat. Afijn, ik beheer de websites van Dekafire.

Dekafire zet zich in om branders en sfeerhaarden van hoge kwaliteit te maken die op bio-ethanol branden.

Het is fijn als mensen interesse hebben in je product en bedrijf, om die reden ga ik u binnenkort een mail sturen met daarin een speciale aanbieding. Daarnaast heb ik nog een paar leuke weetjes en tips wat betreft bio-ethanol voor u.

Houd daarom a.u.b. uw e-mailbox in de gaten en zet alvast info@dekafire.nl als contact in uw e-mail programma. Zo weet u zeker dat u onze mail binnen krijgt en gebruik kan maken van exclusieve voordelen.

Voor nu wens ik u alvast veel kijkplezier en de vriendelijke groeten uit de Achterhoek!

Groeten,
Emiel

Exclusieve video: Hoe wordt een bio-ethanol brander gemaakt.