Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden (GTC) en annuleringsbeleid. Recht van intrekking

van
Deka Interieurbouw – Dekafire
Bodendijk 35
NL – 7121 GH Aalten
nederland

Email: info@deka.nu

Annuleringsbeleid – Deel 1
1. Herroepingsrecht
Consumenten kunnen hun contract binnen een maand annuleren zonder schriftelijke redenen (bijvoorbeeld brief, fax, e-mail) of door de goederen terug te sturen. De termijn begint op zijn vroegst op de dag na ontvangst van een herroepingsinstructie in tekstvorm en de goederen. Om de annuleringsperiode te handhaven, is de tijdige verzending van het object noodzakelijk. Het volledige aankoopbedrag wordt terugbetaald zonder verzendkosten. Eventuele producten moet terug worden verzonden naar:

Deka Interieurbouw
Bodendijk 35
NL – 7121 GH Aalten

E-mail: info@deka.nu

Annuleringsbeleid – Deel 2
2. Speciale instructies
Er bestaat geen herroepingsrecht voor goederen die zijn vervaardigd volgens klantspecificaties of die duidelijk zijn afgestemd op persoonlijke behoeften of die vanwege hun aard niet geschikt zijn om te worden teruggezonden.

Einde van het annuleringsbeleid

Garantie:
De garantie is in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.

Plicht om de verpakkingsverordening te vermelden:
Overeenkomstig de bepalingen zijn wij als distributeurs verplicht om de verpakking van onze producten terug te nemen, die niet de “Groene Punt” van het Duale Systeem van Deutschland AG dragen of het teken dragen van een nationaal verwijderingssysteem en voor hergebruik of verwijdering zorgen maken. Neem voor meer informatie over deze producten contact met ons op.

Deka Interieurbouw

Bodendijk 35
NL – 7121 GH Aalten

Email: info@deka.nu

Wij noemen een afvalverwerkingsbedrijf of een gemeentelijk verzamelcentrum bij u in de buurt, die de verpakking kosteloos zullen accepteren.
Als verwijdering in uw regio niet mogelijk is, hebt u de mogelijkheid om de verpakking naar ons te sturen voor verwijdering:

Deka Interieurbouw – Dekafire
Bodendijk 35
NL – 7121 GH Aalten

Wij zullen de verpakking weggooien of hergebruiken overeenkomstig de bepalingen van de Verpakkingsverordening.

Privacybeleid van Deka Interieurbouw – Dekafire

Wij gebruiken uw voorraadgegevens uitsluitend voor de verwerking van uw bestelling. Onze gegevensbeschermingspraktijk is in overeenstemming met de Bundes Data Protection Act (BDSG) en de Telemedia Act (TMG). U hebt op elk moment het recht op gratis informatie, correctie, blokkering en verwijdering van uw opgeslagen gegevens. Neem contact met ons op via ons contactformulier of stuur ons uw aanvraag per mail of fax. We zullen uw persoonlijke informatie, inclusief uw thuisadres en e-mailadres, niet delen met derden zonder uw uitdrukkelijke en herroepelijke toestemming. Dit is niet van toepassing op onze servicepartners die gegevens moeten verzenden (bijvoorbeeld de rederij die verantwoordelijk is voor de levering en de bank die verantwoordelijk is voor de verwerking van de betaling), in welk geval de reikwijdte van de verzonden gegevens beperkt is tot het vereiste minimum In overeenstemming met de hierboven genoemde wetten die de opslag van uw persoonlijke gegevens regelen, hebben wij uw toestemming nodig en wij zullen u vragen om dit op de juiste plaats te doen. Als u later besluit om geen gebruik te maken van de service, kunt u op elk moment toestemming geven om een bericht voor ons in te trekken.

Disclaimer:
Ondanks zorgvuldige inhoudscontrole aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. De inhoud van de gelinkte pagina’s is onder de verantwoordelijkheid van de exploitanten.

Voor goederen die bij ons zijn gekocht: Wij zijn niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door misbruik of verkeerd gebruik van onze goederen.

opdruk:

Deka Interieurbouw
Bodendijk 35
NL – 7121 GH Aalten

nederland

telefoon:
+ 31- (0) 543 452 103

BTW – NL001516294B66

e-mail:
info@deka.nu